De rustige kracht en wijsheid... Gepassioneerd door zijn vak en doorheen mooie, smakelijke producten heeft Raphaël zijn eigen wereld, zijn eigen stijl gecreëerd met een moderne esthetiek die ook de heerlijkheid van het product naar voren brengt. Naast zijn vaardigheden als patissier weet Raphaël ook hoe hij afstand moet nemen, een situatie moet analyseren en de juiste beslissingen moet nemen, wat we ook verwachten van een goede voorzitter.
- Eigenaar van Patisserie Giot
- Winnaar van verschillende nationale en internationale wedstrijden, waaronder een bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie.
Een vakman met een levenslange passie voor onze métier.
Zijn uitmuntendheid in het maken van patisserie en chocolade heeft hem ertoe gebracht een van de beste patisserie- en chocoladewinkels van Wallonië en daarbuiten op te richten.
Hij is een belangrijke ondernemer die bewijst dat ons beroep nog een mooie toekomst voor zich heeft.
Via zijn bedrijf en zijn academie geeft hij zijn kennis door aan de meest gemotiveerde jongeren.
- Eigenaar van "La Chocolaterie Darcis"
- Medailles in verschillende nationale en internationale wedstrijden, waaronder een zilveren medaille op de Wereldkampioenschappen in Las Vegas
- Lid van de Relais Desserts vereniging
Ontwerper en vernieuwer in hart en nieren, zijn passie voor zijn vak is duidelijk zichtbaar in zijn creaties. Hij is een te gekke foodparing- en conceptontwikkelaar.
Een geboren groepsleider die steeds goede raad deelt met een positieve energie.
Zijn ervaring, van ambacht tot industrie, maakt hem tot een ongelooflijke encyclopedie van zoete dingen.
- Eigenaar van Aubrion Sweets
- Winnaar van verschillende nationale en internationale wedstrijden, Europees kampioen, een bronzen en een zilveren medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie.